";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Вести

Обавештење

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано понедељак, 23 јануар 2012 13:12 Написао Администратор понедељак, 23 јануар 2012 08:12

Обавештавају се грађани општине Мајданпек да је презентација првонаграђеног рада на конкурсу ``Вароши и варошице Србије`` заказана за 23. јануар у 12 часова одложена због немогућности обрађивача, односно награђеног тима да данас присуствује презентацији.

Презентација ће бити одржана почетком фебруара о чему ће грађани општине Мајданпек бити благовремено обавештени.

 

Обавештење

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано четвртак, 19 јануар 2012 14:02 Написао Администратор четвртак, 19 јануар 2012 13:56

 

У понедељак,  23. јануара  2012. године у малој сали  општине Мајданпек  са почетком у 12 часова биће одржана презентација презентацију првонаграђеног рада на конкурсу ''Вароши и варошице Србије''. Конкурс је расписала Републичка агенција за просторно планирање у сарадњи са Инжењерском комором Србије са намером да и мале средине могу бити носиоци развоја са предложеним темама  :

Део А) Могућности просторног, економског и социјалног развоја и еколошког  унапређења вароши и варошица и њихова улога у регионалном развоју Србије и

Део Б) Могућности обнове и физичког ( урбанистичко-архитектонског) уређења вароши и варошица Србије.

Након спроведеног конкурса , стручни жири  је дана 12.12.2011.године, донео одлуку којом је  рад групе аутора на тему Мајданпека, освојио прву награду.

 

 

Одржана презентација Студије изводљивости за развој туризма на подручју Рајково у Мајданпеку

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано петак, 16 децембар 2011 17:30 Написао Администратор петак, 16 децембар 2011 13:17

      
У петак  16. децембра 2011. године у малој сали општине Мајданпек са почетком у 12 часова одржана је презентација Студије изводљивости за развој туризма на подручју Рајково у Мајданпеку.

Студија представља прву фазу реализације пројекта „Унапређење управљања земљиштем на нивоу локалних самоуправа у Србији“ а који, по налогу Немачке организације за техничку подршку GIZ у још 12 општина и градова у Србији реализује Ambero/Icon. Кроз овај пројекат ће се обезбедити ефикасно и транспарентно планирање простора и управљање земљиштем што је предуслов за одрживи економски, социјални и еколошки развој локалних заједница.

Презентацији су, поред представника GIZ-a, општине Мајданпек и израђивача студије Архиарта из Београда, присуствовали и представници образовних, спортских и културних институција, јавних и предузећа из туризма, НВО сектора.

Опширније: Одржана презентација Студије изводљивости за развој туризма на подручју Рајково у Мајданпеку

   

Центар за културу објавио конкурс за младе

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано среда, 07 децембар 2011 06:52 Написао Администратор петак, 02 децембар 2011 06:59

цкм

У жељи да анимира креативне и талентоване младе људе старости до 30 година, који имају жеље да реализују своје идеје и програме, Центар за културу Мајданпек покреће иницијативу која ће им омогућити да јавности представе своје стваралаштво, свој таленат и креативност.

Позивамо уметнике, формалне и неформалне уметничке групе, удружења, обданиште и васпитаче, основне и средње школе, музичку школу, учитеље, наставнике и професоре, студенте, канцеларију за младе, асоцијације, невладине организације и све оне који имају идеју, жељу или програм да се пријаве са пројектима и програмима који афирмишу нове вредности у уметности или нове видове промоције културних и образовних вредности, свих видова уметности, културе, културе и забаве.

Конкурс за младе

Пријава за програм младих

 

Општина Мајданпек учествовала на 3. Сајму Локалних Самоуправа

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано петак, 16 децембар 2011 13:28 Написао Администратор среда, 16 новембар 2011 08:03

сајам ЛС

Општина Мајданпек узела је учешће као излагач на 3. Сајму Локалних Самоуправа који је одржан у Хали 5 Београдског Сајма.

Ова манифестација одржана је у периоду од 9. до 11. новембра 2011. године у организацији Министарства за државну управу и локалну самоуправу, Сталне конференције градова и општина и Града Београда. Општине, градови, окрузи, државне институције, организације били су распоређени на преко 170 штандова.

Опширније: Општина Мајданпек учествовала на 3. Сајму Локалних Самоуправа

   

Страна 5 од 11