";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Вести

Пројекат "Чудесне пећине"

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано петак, 28 јун 2013 12:26 Написао Администратор понедељак, 01 август 2011 00:00

29.07.2011. године  општине Мајданпек и Димово (Бугарска) потписале су Уговор о донацији  у оквиру Програма прекограничне сарадње (IPA CBC Bulgaria Serbia) за пројекат "Miracle Caves" / "Чудесне пећине" који обухвата израду техничке документације за модернизацију Рајкове пећине у Мајданпеку (Србија) и пећине Венец у Димову (Бугарска).

Планирано време реализације пројекта је 10 месеци.

 

Обавештење Пописне Комисије општине Мајданпек

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано четвртак, 25 август 2011 07:22 Написао Администратор уторак, 19 јул 2011 07:26

Прелиминарни спискови са резултатима избора кандидата за пописиваче истакнути су на огласној табли СО Мајданпек и Месне Канцеларије Доњи Милановац.

Обавештавају се кандидати са редним бројевима пријава изнад црте (рачунајући и резервне кандидате), да у периоду од 25. до 29. августа од 8,00 до 14,00 часова, дођу у пописну канцеларију (зграда СО Мајданпек, I спрат, канцеларија број 22) како би потврдили своје учешће у попису.

 

Изабрани кандидати су дужни да том приликом поднесу на увид пописној комисији следећа оригинална документа, као и копије свих тражених докумената:

-          личну карту или пасош;

-          диплому или уверење о стеченој стручној спреми (студенти који нису у могућности да донесу диплому о завршеној средњој школи, уколико је на факултету, могу да поднесу као доказ само индекс са овереним семестром у 2011, изузетно апсолвенти могу да имају оверену 2010.годину);

-          уверење да је лице на евиденцији Националне службе за запошљавање, односно оверен картон са евиденције који имају код себе (само незапослени кандидати);

-          уверење надлежног суда да против кандидата није покренута истрага и да није подигнута отпужница, може се доставити накнадно (до почетка обуке);

-          оверен индекс, односно потврду о уписаном семестру у 2011. години.

 

Поред наведених докумената, кандидати су дужни да приложе и свој део Пријаве за учешће у попису (образац П-4б) ради провере редног броја пријаве. Сваки кандидат који је изабран мора имати отворен текући рачун на своје име.

 

Сматраће се да је кандидат одустао од рада у попису уколико се у предвиђеном термину не јави пописној комисији и не поднесе на увид тражена документа и оригиналан Образац П-4б који је попунио приликом пријављивања за учешће у попису.

 

За кандидате који су на прелиминарној листи рангирани испод црте (редни бројеви испод последњег кандидата, односно резевног кандидата), пописна комисија ће, ако неки од кандидата који су ушли у ужи избор не буду изабрани након провере докумената, организовати 31. августа у 11,00 часова у великој сали СО Мајданпек, прозивку првих 30 кандидата који су при првој селекцији остали испод црте у свим насељима, све док се за свако насеље не обезбеди потребан број пописивача за обуку.

 

Кандидати чији редни бројеви пријава нису на списку, немају задовољавајући рукопис, односно нису адекватно попунили пријаву и стога нису могли бити бодовани.

 

 

ПОПИСНА КОМИСИЈА ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК

БРОЈ: 052-2 ДАТУМ: 24.08.2011.ГОД.

 

Позив за учешће у акцији "Очистимо Србију"

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано уторак, 10 мај 2011 17:23 Написао Администратор уторак, 10 мај 2011 08:58

 

очистимо србију

У оквиру акције "Очистимо Србију 2011", у суботу 4.јуна поводом Дана заштите животне средине биће одржана велика радна акција чишћења на територији Републике Србије под називом "ВЕЛИКО СПРЕМАЊЕ СРБИЈЕ".

Акцији се и ове године прикључује и општина Мајданпек. Биће то прилика да свако у складу са својим могућностима да лични допринос очувању животне средине. Позивају се јавна предузећа, привредна друштва, школе, удружења, организације и грађани да се прикључе акцији и заједничким снагама допринесу чишћењу животне средине на територији општине.

Сви заинтересовани могу пријавити своје учешће, начин на који би учествовали у акцији као и потенцијалне локације за чишћење, Одељењу за урбанизам, грађевинарство и стамбено-комуналне послове Општинске управе Мајданпек на телефон 030/581-140, локал 1162. Контакт особа Драгана Милојковић.

   

Расписан конкурс Републичке агенције за просторно планирање

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано уторак, 10 мај 2011 17:28 Написао Администратор уторак, 10 мај 2011 08:50

Републичка агенција за просторно планирање у сарадњи са Инжињерском комором Србије расписала је анкетни неанонимни конкурс под називом "ВАРОШИ И ВАРОШИЦЕ СРБИЈЕ".

Садржај конкурса можете преузети овде

 

Инклузивно образовање

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Последње ажурирано четвртак, 21 април 2011 07:08 Написао Администратор четвртак, 21 април 2011 06:37

Одржана трибина у Мајданпеку

 

 


 У оквиру кампање "Сви у школу, будућност за све" која се реализује у сто градова Србије, у четвртак, 14.04.2011.год., у великој сали Центра за културу Мајданпек одржана је трибина "Образовање за све".

Трибина је била посвећена промоцији свима доступног квалитетног образовања и обезбеђивању позитивне климе за инклузивно образовање.

На трибини је учествовало 143 учесника - просветних радника, представника здравствених институција, родитеља, локалне самоуправе, грађана.

Извештај са одржане трибине можете преузети овде.

 

   

Страна 6 од 11