";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Вести

Центар за културу објавио конкурс за младе

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

цкм

У жељи да анимира креативне и талентоване младе људе старости до 30 година, који имају жеље да реализују своје идеје и програме, Центар за културу Мајданпек покреће иницијативу која ће им омогућити да јавности представе своје стваралаштво, свој таленат и креативност.

Позивамо уметнике, формалне и неформалне уметничке групе, удружења, обданиште и васпитаче, основне и средње школе, музичку школу, учитеље, наставнике и професоре, студенте, канцеларију за младе, асоцијације, невладине организације и све оне који имају идеју, жељу или програм да се пријаве са пројектима и програмима који афирмишу нове вредности у уметности или нове видове промоције културних и образовних вредности, свих видова уметности, културе, културе и забаве.

Конкурс за младе

Пријава за програм младих

   

Општина Мајданпек учествовала на 3. Сајму Локалних Самоуправа

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

сајам ЛС

Општина Мајданпек узела је учешће као излагач на 3. Сајму Локалних Самоуправа који је одржан у Хали 5 Београдског Сајма.

Ова манифестација одржана је у периоду од 9. до 11. новембра 2011. године у организацији Министарства за државну управу и локалну самоуправу, Сталне конференције градова и општина и Града Београда. Општине, градови, окрузи, државне институције, организације били су распоређени на преко 170 штандова.

Опширније: Општина Мајданпек учествовала на 3. Сајму Локалних Самоуправа

   

ОБАВЕШТЕЊЕ

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

Обавештавају се грађани општине Мајданпек који нису пописани у периоду од 01. до 15.октобра 2011.године, да то могу учинити у периоду од 16. до 18. октобра у ''пописној канцеларији''.

Потребно је да са собом понесу личну карту или пасош а за чланове домаћинства било који лични документ (здравствена књижица, извод из матичне књиге рођених, фотокопија личне карте и друго).

Пописна комисија ће дежурати у просторијама општине свакога дана од 08,00 до 20,00 часова а детаљније информације грађани могу добити на телефоне 581-240 и 582-592.   

 

 

ПОПИСНА КОМИСИЈА

   

Обавештење за заинтересоване потенцијалне подносиоце пројеката

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

Организација Уједињених нација за храну и пољопривреду (FAO), Светска  Туристичка Организација Уједињених нација (UNWTO),  Фонд Уједињених нација за децу (UNICEF)  и Програм Уједињених нација за развој (UNDP) објавиле су позив за достављање предлога пројеката за доделу бесповратних средстава у оквиру Заједничког Програма “Одрживи туризам у функцији руралног развоја”. 

Овим путем обавештавамо да ће се у уторак, 13.09.2011.год., у времену од 10 до 15 часова у конгресној сали Туристичког Информативног Центра у Доњем Милановцу, одржати консултације на којој ће представници Агенција УН ангажованих на Заједничком програму одговарати на питања заинтересованих потенцијалних подносилаца пројеката.

У циљу што бољег организовања и информисаности око свега што ће помоћи у аплицирању за донаторска средства овог Програма позивамо све заинтересоване да присуствују заказаним консултацијама.

   

Страна 7 од 13