";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Вести

Општина Мајданпек

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

 

Акција "ОЧИСТИМО СРБИЈУ 2012" по трећи пут и у општини Мајданпек.

Опширније

   

Акција "ОЧИСТИМО СРБИЈУ 2012" у општини Мајданпек

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

У акцији ОЧИСТИМО СРБИЈУ 2012, која је по трећи пут спроведена у општини Мајданпек, учествовало је  1314 учесника из више различитих организација, институција, привредних друштава и предузетника.

И ове године су најбројнији и најкреативнији били учесници из основних школа са територије општине, који су се у акцију укључили и исту реализовали кроз различите акције као што су израда макета од различитих врста отпада, израда и дистрибуција флајера у циљу промоције акције.

 

Резултати акције - сакупљено и напуњено 1880 кеса отпада, око 250 м3 отпада, око 1000 кг ПЕТ амбалаже и око 500 кг картона и папира.

 

 

   

 

 

   

ОЧИСТИМО СРБИЈУ 2012.

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

ПОЗИВ КОМУНАЛНИМ И ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА,

УСТАНОВАМА, ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА,

УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА

ЗА УЧЕШЋЕ У АКЦИЈИ "ВЕЛИКО СПРЕМАЊЕ СРБИЈЕ"    

 

Поштовани, 

У оквиру акције "Очистимо Србију 2012", у суботу 9.јуна, поводом Дана заштите животне средине, биће одржана трећу годину заредом велика радна акција под називом "ВЕЛИКО СПРЕМАЊЕ СРБИЈЕ" с циљем прикупљања и сепарације отпада на територији Републике Србије.

Тим поводом Влада Републике Србије је на седници одржаној 19.априла 2012.године усвојила Закључак којим се даје подршка овој акцији и позивају сви државни органи, јавна предузећа, установе (посебно образовне), удружења и грађани да пруже подршку истој.

У циљу непосредног укључивања што већег броја актера општина Мајданпек је образовала Штаб за спровођење акције чији је задатак организација и координација спровођења акције. Сходно напред наведено овим путем Вас позивамо да се непосредно укључите у спорвођење Великог спремања .

Ради ефикасније комуникације, правовременог сачињавања плана и координације активности акције пријаве за учешће у акцији (са подацима о обиму и начину учешћа) као и локација за чишћење можете доставити у електронској форми на   Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели   или писменим путем на адресу

 

 Општина Мајданпек

Општинска управа

Одељење за урбанизам,грађевинарство

и стамбено-комуналне послове

- за г-ђу Весну Цепењор, координатора акције  

ул.Светог Саве бб 

19250 Мајданпек

           

Ако свако од нас уради по мало заједно ћемо урадити много!

Овде можете преузети видео спот акције Очистимо Србију 2012

          

   

ПРОЈЕКАТ "MIRACLE CAVES"

Пажња, отвара у новом прозору. ПДФШтампаЕл. пошта

 

29.05.2012.године је у Мајданпеку одржана презентација пројекта "Miracle Caves" ("Чудесне пећине“) чија се реализација финансира из програмa прекограничне сарадње Србије и Бугарске.

Опширније →

   

Страна 4 од 13