sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обавештење

Обавештавамо заинтересовану јавност да ће се планирана јавна седница Комисије за планове општине Мајданпек везана за ПДР археолошког локалитета Рудна Глава, а која је требала да се одржи у уторак (10.11.2020.године) у 12.00 часова, одржати у четвртак (26.11.2020.године) са почетком у 9.00 часова у великој сали општинске управе Мајданпек.

by

Препоруке Општинског штаба за ванредне ситуације школама и спортским удружењима

Препоруке Општинског штаба за ванредне ситуације школама и спортским удружењима

by

РАНИ ЈАВНИ УВИД поводом израде ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ НАЦИОНАЛНОГ ПАРКА „ЂЕРДАП”

РАНИ ЈАВНИ УВИД одржаће се у трајању од 15 дана, ОД 19. НОВЕМБРА ДО 3. ДЕЦЕМБРА 2020. ГОДИНЕ на интернет страницама министарства надлежног за послове просторног планирања (www.mgsi.gov.rs) и јединица локалне самоуправе у обухвату планског документа, односно у зградама скупштина општина Голубац, Кладово, Мајданпек и Неготин.    Министарство надлежно за послове просторног планирања, као носилац израде предметног просторног плана организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, очекиваним ефектима планирања и др. Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре - Сектор за просторно планирање и урбанизам, Немањина 22-26, 11 000 Београд, у току трајања раног јавног увида, закључно 3. децембра 2020. године. Примедбе и сугестије правних и физичких лица које евидентира носилац израде предметног просторног плана могу утицати на планска решења.

by

ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК

ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК

by

ЈАВНА РАСПРАВА ПОВОДОМ НАЦРТА ОДЛУКЕ О УТВРЂИВАЊУ ПРОСЕЧНИХ ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА ОДГОВАРАЈУЋИХ НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2021.ГОДИНУ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МАЈДАНПЕК

Општина Мајданпек позива све заинтересоване грађане, правна и физичка лица као и стручну јавност да давањем својих предлога и сугестија узму активно учешће у јавној расправи која ће се одржати 12.новембра 2020.године (четвртак) у великој сали Скупштине општине Мајданпек, са почетком у 8,00 часова, поводом

by

Обавештење

Обавештавамо заинтересовану јавност да се планирана јавна седница Комисије за планове општине Мајданпек која је требала да се одржи у уторак (10.11.2020.године) у 12.00 часова у великој сали општинске управе Мајданпек одлаже до даљњег услед нових мера Кризног штаба које су донете због погоршања епидемиолошке ситуације у републици Србији и региону. Термин одржавања ће бити накнадно објављен.Хвала на разумевању.

Претражите вести

Драган Поповић

Председник општине Мајданпек

email

Општина Мајданпек

place Светог Саве бб, 19250 Мајданпек

local_phone 030 / 581-140, 581-141

email majdanpekso@majdanpek.rs

local_printshop 030 / 581-240, 583-106

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

MAJDANPEK
  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %