sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Јавна трибина, 14.11.2019.год.

14.11.2019.године је у Рудној Глави одржана јавна трибина у оквиру раног јавног увида у поступку израде Плана детаљне регулације Археолошког налазишта у Рудној Глави. Присутни су од стране представника локалне самоуправе су упознати са поступком израде Плана, досадашњим и даљим активностима ао израђивача са концептуалним оквиром развоја налазишта и могућим планским решењима.

by

Отворен адаптирани простор у ЦСР Мајданпек

Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, данас је у Центру за социјални рад општине Мајданпек свечано отворио адаптиран простор који ће бити коришћен за рад 10 геронтодомаћица у оквиру Службе помоћи у кући.

by

САТ ЗА ПЛАНЕТУ

Министарство животне средине рударства и просторног планирања Републике Србије и ове године подржава светску акцију „Сат за нашу планету" ( Earth hour 2012 )...

by

Одржана презентација Студије изводљивости за развој туризма на подручју Рајково у Мајданпеку

Студија представља прву фазу реализације пројекта „Унапређење управљања земљиштем на нивоу локалних самоуправа у Србији“ а који, по налогу Немачке организације за техничку подршку GIZ у још 12 општина и градова у Србији реализује Ambero/Icon.

by

Позив за Јавну расправу

Општина Мајданпек позива све заинтересоване грађане, правна и физичка лица, удружења и остале асоцијације, као и стручну јавност да давањем својих предлога и сугестија узму активно учешће у јавној расправи која ће се одржати 27. новембра 2019. године (среда) у малој сали Скупштине општине Мајданпек, са почетком у 08,00 часова, поводом..

by

Обавештење Одељења за урбанизам, грађевинарство, стамбено комуналне и инспекцијске послове

Обавештење Одељења за урбанизам, грађевинарство, стамбено комуналне и инспекцијске послове

Претражите вести

Драган Поповић

Председник општине Мајданпек

email

Општина Мајданпек

place Светог Саве бб, 19250 Мајданпек

local_phone 030 / 581-140, 581-141

email majdanpekso@majdanpek.rs

local_printshop 030 / 581-240, 583-106

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

MAJDANPEK
  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %